fredag 16 maj 2014

Vecka 20

Hej Bloggen!

På måndagen visade 2/3 grupper upp sina filmer som vi gjorde på bilden, så nu är alla grupper klara.

Under tisdagen så hade vi slöjd (träslöjd för mig). På träslöjden så har många börjat med sina hyllor och vissa håller fortfarande på och målar sina klockor. På kinesiskan så kom Nina och visade upp sina bilder och berättade om sin resa i Kina. Det var väldigt fina bilder och intressant att höra på! Under SO:n och historian så fortsatte vi med våra teckningar.

Onsdagen började med musik på morgonen. Vi spelade gitarr och synth. Det var roligt. På NO:n så visade några upp sina projekt om ”Rymden”. Amanda slog rekord i längsta keynotepresentationen. Efter det så hade vi matteprov, med mindre maxpoäng än vad det brukar vara. Det fanns en svår kluring på slutet. Sen hade vi dans på idrotten. Nike och Silke visade upp en egen dans dom gjort. Dom var väldigt duktiga, och förklarade bra så man lärde sig snabbt. Vi tog steg för steg, och jag lärde mig att dom räknar takten i 8:or.På torsdagen så började vi med spanskan. Sen så körde vi direkt på med svenska och några presentationer. Efter det så skulle vi gå igenom dom nationella proven i geografi med Uffe. När allt det var klart så gick vi upp till IP och körde friidrott.
Fredagen inleddes som vanligt med teknik (temat broar). Efter det skulle jag och Isabelle ha våra nyhetsartiklar. Vi avslutade dagen med engelska tillsammans med Susanna. Temat var yrken.

Trevlig helg!

//Johan och klass 6
Några bilder från veckans danslektion på idrott!
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar