fredag 1 april 2011

Fredagsmys


Killarnas fredagsmys
Vi har haft Fredags hemlis och på den så fick vi ladda ner Skype och vi hade en tävling på Garageband. Felix
Jag har bjudit på banankaka Gustaf
Vi har haft matte prov. Elias

Stafett
Stafettkarnevalsträningarna är i full gång. Long berömmer treorna för deras stora iver och glädje i att träna och nå resultat. Läs mera om träningarna här: http://www.nordictrainingcamp.com/sve/Blogg/Blogg.html

Prov
Den här veckan hade vi matematikprov, ett rätt så svårt sådant. Det var mycket att hålla reda på bl a att byta enhet från meter till centimeter, fylla på vågskålen så att det var jämvikt med olika vikter på, jämföra olika sträckor på kartan samt räkna ut tider och fylla i klockan digitalt. Inkommande måndag kör vi igång med de nationella proven i svenska. Det är bl a läsförståelse och skrivning som är på tapeten denna vecka. Det blir spännande att se hur det går.

Aprilskämt
Klockan gick 10 minuter för tidigt idag, vilket stötte på problem då jag bad eleverna plocka undan sina datorer inför rasten. NEJ, vi har 10 minuter kvar. Nejdå nu är det rast, titta själv på klockan. Det var ju ett apriskämt :) Det blev även prov på slöjden idag. Eleverna fick ett blankt papper och skulle skriva ner en massa saker de lärt sig. Det var Magnus och Martas bidrag till aprilskämt.

Värmebölja spås till söndagen. Jag önskar en riktigt skön helg med ett och annat vårtecken!
StefanInga kommentarer:

Skicka en kommentar