fredag 4 april 2014

Vecka 14


Den här veckan har det varit lite kallare i skuggan men varmare i solen och på natten har de varit ganska kallt. Men det verkar äntligen som om att det inte kommer börja snöa igen, men man vet aldrig då det gäller vädret i April ;).

Veckan började med att vi hade klassråd och röstade om vi ska ha ett stort musikprov eller två små. Nästan alla i klassen förutom två elever tyckte att vi skulle ha provet i två mindre delar, så då var det klart. Första delen ska vi ha på tisdag med Alpländerna, Tyskland, England, Irland och Frankrike och det andra ska vi ha veckan efter det. 

Sen har vi fortsatt med våra film- och historieprojekt om USA i engelska.

Christel lurade oss i tisdags (på den första april) att vi var tvungna att göra om den sista uppgiften i det nationella provet i matte  och alla i klassen blev lurade! Christel hade kopierat upp uppgiften och gav den till oss och sa att mer en hälften hade skrivit för lite i svaret och att vi måste vara tydligare i våra uträkningar och motiveringar. :) 

Vi har också sett på skolbion ”The Rocket” med hela klassen och sjuorna i Mariefredsskolan. Jag tyckte att den var så där, för den var ibland lite långtråkig.

Vi hade äntligen fotboll på gympan men alla bollar räckte inte så jag fick ha en liten knallrosa innebandyboll som jag klarade helt perfekt att dribbla ;D. 

Nu när det äntligen verkar som om det inte ska snöa så kan alla cykla igen, och det verkar som om alla tar chansen och cyklar. :) 

Trevlig helg!
//Amanda och klass 6


Här är några bilder från veckans idrott!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar