torsdag 30 januari 2014

Öppet HusLördagen den 25:e januari hade vi Öppet Hus på skolan. Skoldagen började klockan 10.00 och höll på till 13.00. Först när vi kom till skolan hade vi diktamen. Sedan så hade vi presentationer om våra böcker vi hade skrivit. Man läste varandras böcker och presenterade dem med  hjälp av bokreferat på Öppet Hus. 
Klockan 11.00 gick halva gruppen till syslöjden för att visa upp syslöjdssalen. Den andra halvan var kvar i klassrummet och skrev om våran läxa vi hade fått av Renata Chlumska. Vi skulle skriva om ett mål och ett äventyr vi ska uppnå. Vad man behövde för att kunna uppnå målet eller äventyret skulle vi också skriva om. Efter det så hade vi rast i en halv timme.
Sedan efter det så åt vi lunch ute, det blev grillad korv med bröd, så vi var ute i ungefär en timme.
Alla skulle vara kvar på skolan tills 13.00 och sedan efter det så var Öppet Huset slut. //Olivia och IsabelleDen här "månaden" har vi gjort klart våra klockor. Skolan har köpt in en lådbil som jag, Vidar, Elias och Felix höll på att bygga. Vi vart inte helt klara med det, men nu får de andra som hade syslöjd senaste termin göra klart lådbilen. Jag tycker att det kommer bli annorlunda när vi byter till syslöjd men det blir säkert lika kul. //Gustaf
Trevlig helg!
önskar hela klass 6 och lärare Christel

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar