fredag 14 september 2012

Vecka 37


I måndags invigdes vår nya fina matsal, Pikku kamari. Pikku kamari är finska och betyder lilla kammaren. Invigningen var högtidlig och samtidigt fick rummets maskot Rocky sitt namn. Åk 4-5 fick delta i invigningen eftersom de har den stora förmånen att få äta i denna matsal. Elever, lärare och rektor Nina blev bjudna på saft och bullar och fick njuta av  allt som köks- och städpersonalen förberett. Vi tackar Anu, Susanne, Juditha och Maria J för att ni gör vår skolmiljö så fin.

På idrotten har eleverna cyklat till IP och haft friidrott tillsammans med Stefan och Linda. Denna vecka har tyngdpunkten satts på längd- och höjdhopp.

I torsdags fick elever och lärare i strålande solsken träffa Renata Chlumska, mentor inom ämnet Heartware. Uppdelade i grupper fick eleverna ge sig ut på expedition där det ingick en hel del samarbete och problemlösning. Renata påpekade vikten av att man har en god attityd till allt man gör och att man är positiv till både stora och små utmaningar som man kan möta i livet. Mycket tänkvärt!

Trevlig helg!
Christel
 

Veckans bilder


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar